Mina tjänster

Oavsett om ni behöver en punktinsats för ett specifikt projekt eller stöd i långsiktig planering, är jag här för att bidra med erfarenhet och insikt. Hör gärna av er för att se hur jag kan hjälpa till med ert nästa initiativ.

Copywriting

Lyft dina texter en nivå, eller ta fram nya. På hemsidan, säljmaterial eller till annonser. Jag hjälper dig!

Content-expertis

Starta eller få liv i företagsbloggen? Få kunderna att öppna och läsa nyhetsbrevet? Strategi, planering, produktion och analys – jag är med er hela vägen, om ni vill.

Kommunikation

Kommunikationen med befintliga kunder – och information till potentiella. Bygg ett starkt varumärke och fler lönsamma relationer. Jag guidar coachar eller producerar hela vägen från till strategi till utvärdering.


Frilansande copywriter, content-expert och kommunikatör

Med över tio års erfarenhet inom digital kommunikation erbjuder jag praktisk och insiktsfull hjälp för att lyfta ert varumärke genom välgenomtänkt innehåll och strategisk kommunikation. Läs gärna mer Om mig!

Copywriting:

Jag skapar texter som verkligen talar till era läsare och driver resultat. Oavsett om det handlar om webbsidor, annonser eller blogginlägg, fokuserar jag på att förmedla ert budskap klart och effektivt.

Content-strategi:

Jag hjälper er att forma en strategi som bygger på verklig insikt och data. Från att planera och producera innehåll till att mäta och optimera dess effekt, arbetar jag för att säkerställa att ert innehåll levererar på alla fronter.

Kommunikation:

Med erfarenhet av att samarbeta nära olika affärsområden, erbjuder jag lösningar som är både praktiska och strategiska. Jag hanterar komplex information och presenterar den på ett sätt som är både begripligt och engagerande.

Rulla till toppen